Sport>Trotinete Electrice > Trotineta Electrica Powero City (Cod produs: ETW.PWR)

Trotineta Electrica Powero City

Anvelope fără întreținere, baterie Samsung de mare capacitate, cadru din aluminiu de aviație, sistem de recuperare a energiei electromagnetică la frânare.

Anvelope fără întreținere, baterie Samsung de mare capacitate, cadru din aluminiu de aviație, sistem de recuperare a energiei electromagnetică la frânare. mai mult »

Disponibilitate:
Eshop
Prețul dvs.:
7 119 Lei cu TVA
Preț fără TVA:
5 982,35 Lei
Preț inițial:
8 250 Lei
- Veți economisi 1 131 Lei (14%)

Vă recomandăm să cumpărați

  • Descriere
  • Specificații
  • Produse similare (7)

Trotineta Electrica Powero City

Nimeni nu vrea o trotinetă care este stricată tot timpul. Discuri de frână uzate, anvelope plate, frâne care scot sunete, balamale și rulmenți deteriorate, plastic zgâriat ... Cu Trotineta electrică Powero City, nu va trebui să aveți de a face cu niciunul dintre acestea. Folosirea unei trotinete ar trebui să fie distractivă, nu un coșmar.

Perfecție în simplitate

Știm exact ce necesită călătoria în oraș. De aceea, această trotinetă are un sistem de recuperare a energiei electromagnetice la frânare, care nu uzează și oprește trotineta eficient. De asemenea, veți aprecia anvelopele fără întreținere, aluminiul de aviație în loc de plastic ieftin, baterie Samsung de calitate și suspensie de calitate. Așadar, aproape tot ce trebuie să faceți este să reîncărcați bateria de mare capacitate a trotinetei din când în când.

Cântărește doar 11.3 kg

Greu veți găsi o trotinetă mai ușoară și la fel de bună ca acesta. Mai mult decât atât, nu este doar extrem de ușoară (ceea ce permite chiar și copiilor să-l care), dar are și roți cu suspensie, permițând o plimbare lină și confortabilă chiar și pe drumurile și trotuarele deteriorate. Adăugați o autonomie mare și putere uimitoare, iar ceea ce obțineți este o trotinetă foarte căutată și populară.
 

Baterie Samsung de capacitate mare

Nu vrei să faci compromisuri? Vrei doar ce este mai bun? Acesta este motivul pentru care Powero City dispune de o baterie Samsung de mare capacitate. Bateria de 378Ah permite o autonomie de 40 km pe o singură încărcare, astfel încât nu va trebui să vă faceți griji că rămâneți fără baterie, permițându-vă să explorați întregul oraș. Și cum rămâne cu timpul de încărcare? De la 0 la 100% în doar 3- 4 ore. Și din moment ce știm că așteptați numai bun din partea noastră, folosim numai baterii Samsung.


Putere mare

Greutatea ușoară nu înseamnă o putere redusă. O unitate de 500 W vă permite să mergeți repede, cu 36 km/h, ceea ce este mai rapid decât veți avea vreodată nevoie în traficul urban. Este perfect pentru o accelerare rapidă și va veni de asemenea la îndemână atunci când va trebui să urcați pe un deal abrupt. Powero City poate face față dealurilor cu o înclinare de până la 25 de grade.


Șasiu cu suspensie completă

Trotinetele cu roți cu suspensie cântăresc de obicei cel puțin 20 kg. Powero City este o excepție. Suspensia basculantă din spate și suspensia din față telescopică permit o plimbare grozavă. Uită de șasiul fix! De asemenea, veți aprecia limita de greutate de 125 kg.


Autonomie până la 40 km

Până de curând, distanța a fost principala problemă a tuturor vehiculelor electrice. Așadar, am decis să facem o trotinetă care să te ducă oriunde dorești să mergi cu o singură încărcare. Știm că nu veți merge întotdeauna în condiții ideale, dar această baterie oferă o distanță suficientă (chiar dacă autonomia reală este redusă la jumătate). Având în vedere greutatea trotinetei (doar 11 kg), este un mic "miracol".


Sistem de recuperare a energiei la frânare

Powero City dispune de o mulțime de tehnologii, unele dintre care cel mai probabil mai degrabă veți ști de la Formula 1, decât de la trotinetele de oraș. La fel ca unele mașini și formule electrice, Powero City are un sistem de recuperare a energiei la frâne, care reciclează energia eliberată în timpul frânării și o alimentează înapoi în baterie. Deoarece această trotinetă este destinată traficului urban (unde trebuie să utilizați foarte mult frânele), ar fi o pierdere să transformați toată energia cinetică la încălzire și să deteriorați astfel discurile de frână. Am optat pentru o autonomie mai lungă și timp mai scurt de încărcare.


Viteză maximă de 36 km/h

Mai mult decât ai nevoie în traficul urban. Și asta este bine pentru că știi că poți merge mereu mai repede. Permite o mai bună accelerare și frânare (deoarece se bazează pe recuperarea de energie). Mai mult, puteți merge și mai lent și, prin urmare, extindeți autonomia. De asemenea, are control de croazieră. Cu toate acestea, puteți merge cu adevărat rapid dacă alegeți acest lucru. În plus, veți ajunge la destinație simțindu-vă proaspăt și nu obosit ...


Ușor de pliat

Veți plia trotineta Powero City înainte de a termina de citit această propoziție. Deoarece această trotinetă este ușoară și ușor de depozitat, o puteți lua/pune practic peste tot. În portbagajul mașinii, în tren, autobuz, tramvai, sub masă într-o cafenea, în rucsac sau la birou ... Nimeni nu te va opri, deoarece Powero City este o trotinetă electrică. Nu este mai mare sau mai grea decât trotinetele obișnuite. Dar când o vei folosi, vei merge ca vântul.

Motor fără întreținere

Motorul poate fi găsit în roata din față. Nu este necesar lanț, ulei sau întreținere. Motorul este chiar în butuc, permițând un transfer de energie extrem de eficient. Mai mult, este încapsulat, ceea ce înseamnă că praful nu va ajunge la acesta, prelungindu-și durata de viață. Acesta este un motor modern, fără perii, de 500 W, care nu se va uza nici după mii de kilometri. Cu siguranță nu doriți să cumpărați o trotinetă nouă în fiecare an. În plus, nu sunt deosebit de ieftine. Așadar, luați-vă una pe care o veți avea ani de zile, fără a fi necesar să reparați nimic.


Anvelope fără întreținere

Trotineta ta ar trebui să te servească. Nu invers. Chiar și după mii de kilometri. De aceea, această trotinetă are cauciucuri fără întreținere, care nu vor fi perforate (ceea ce vă garantăm). Mai mult, aceste anvelope sunt de asemenea flexibile, permițând o plimbare confortabilă. Asta merită o brevetare! Această tehnologie se bazează pe camere de aer mici care asigură o călătorie lină și sigură, fără a fi nevoie să vă faceți griji pentru o pană. Pentru că o anvelopă plată este într-adevăr enervantă. Alte trotinete nu au nici măcar un șasiu de calitate și nici această tehnologie și încearcă să-l compenseze cu anvelope de tub, care, totuși, sunt perforate tot timpul. Acest lucru nu se va întâmpla cu Powero City!


Nu îi este frică de întuneric

Trotineta are lumini puternice în față și spate, ceea ce vă permite să vedeți și să fiți văzut. Puteți controla lumina în timpul călătoriei sau o puteți pune pe modul automat - diodele puternice, amplasate strategic, se vor aprinde când se va întuneca. Dacă cineva vă stă în cale, șasiul piezoelectric vă va anunța.
 

Funcție start zero

Întrucât motorul este activat după prima împingere (adică trotineta trebuie să fie în mișcare), nu trebuie să vă faceți griji cu privire la pornirea accidentală a motorului. Cu toate acestea, puteți utiliza asistența electrică chiar din start (puteți modifica setările din meniul afișajului).
 

Control croazieră

Ai de gând să călătorești pe un drum plat? Folosește controlul de croazieră. Controlul de croazieră se activează automat atunci când trotineta merge cu aceeași viteză pentru o perioadă de timp, permițându-vă să dați drumul manetei de accelerație și să vă concentrați complet pe drum. Se oprește în timpul frânării. Dacă nu doriți deloc să utilizați controlul de croazieră, îl puteți dezactiva (precum și limitatorul de viteză) din meniul afișajului.
 

Să trăiești sănătos într-o lume sănătoasă

Vehiculele electrice ajută la protejarea planetei noastre, ceea ce o face un loc mai bun, mai sănătos și mai ecologic pentru a trăi (nu doar pentru noi, ci și pentru copiii noștri). Intensitatea energetică a trotinetelor electrice este de multe ori mai mică decât cea a automobilelor sau autobuzelor (chiar și cele electrice). Deci, dacă alegeți Powero City, vă reduceți amprenta ecologică.

Marcă testată în timp

Trotinetele electrice Powero sunt fabricate de un producător de clasă E-TWOW, datorită căruia Powero City este o trotinetă electrică de calitate și de încredere. E-TWOW nu este doar un alt brand care dispare după câțiva ani. Fabrică sute de mii de trotinete electrice pe an de nouă ani. Mai mult, trotinetele lor electrice sunt populare în întreaga lume. Powero City este o trotinetă electrică certificată care respectă toate standardele europene de siguranță (EN 61000-6-1: 2007, EN 61000-6-3: 2007 + A1: 2011, EN ISO 12100: 2010).


Specificații tehnice:

Greutate

11.3 kg (cu baterie)

Tip baterie

SAMSUNG Li-Po (Lithium-polymer) 36 V 378Wh (10.5Ah)

Încărcător

Certificat UL - 3 A

Timp de încărcare

3 - 4 ore

Viteza maximă

 36 km/h

3 Moduri viteză

12 / 20 / 25 km/h, limitatorul se poate dezactiva

Tehnologie KERS

da, sistem de recuperare a energiei la frânare

Frânare și accelerare

frână - maneta și picior, accelerare - manetă

Control croazieră

da, se poate dezactiva din meniu

Funcție Kick-start

da, se poate dezactiva din meniu

Putere

500W

Înclinare maximă

Până la 25 degrees (în funcție de greutate și condiții)

Motor

Fără perie, motor DC, în butucul roților

Autonomie

40 km

Limită greutate

125 kg

Material cadru

Aluminiu ultra-solid 6061 T6

Lumini

Lampă frontală cu LED puternic (6ks), controlat de procesor + senzor automat de lumină + lumină din spate în aripă

Transfer putere

Motor în butucul roții din față

Şasiu Suspensie roți față și spate

Frâne

Sistem de frânare dublă (frână frontală electromagnetică cu KERS, frână de picior spate), frânare îmbunătățită, se oprește în 6 m de la 25 km/h la 70 kg

Dimensiune pliată

Lungime 97cm x înălțime 33 cm x lățime 14.5 cm

Dimensiuni

Lungime 102 cm x înălțime 116 cm x lățime 38 cm

Anvelope

Sistem patentat, fără întreținere

Înălțime lumină

9 cm

Înălțime ghidon

77-91-100 cm (3 poziții), 100 cm (suficient pentru utilizatorii înalți) 

Consum energie

7.7W h/km

Pliabil

Complet pliabil, incluzând ghidonul (brevetat), deplierea automată a ghidonului

Trotineta Electrica Powero City - Specificații produs

Limită de greutate
125 kg
Înălțime minimă recomandată utilizator
120 cm
Baterie
Li-Po 10.5Ah / 36V
Distanța maximă
40 km
Viteză maximă
36 km/h
Greutate
11.30 kg
Putere motor
500 W
Mărime roată
8"
Frâne
magnetică față, în aripă spate
Direcție
Accelerație
Dimensiuni
1020 x 380 x 1160 mm
Tip roată
Tubeless
Tipul transmisiei
Butuc
Poziție motor
în roata din față
Frânare regenerativă
da

Trotineta Electrica Powero City se află în următoarele categorii:

Contactează-ne

Urmărește-ne

Noutăți și reduceri pe e-mail