Modelarea musculaturii la barbati

greutati fitness insportline

Greutati fitness pentru modelarea muschilor inSPORTline

gantere insportlinePreocuparea pentru a fi intr-o forma fizica cat mai buna este intalnita din ce in ce mai mult la barbati, care intre 20 si 30 de ani, incep sa fie foarte atenti la cum sa aiba un corp mai atletic si mai lucrat. Iar cei in cauza nu doar ca merg la sala de sport, dar sunt si interesati sa afle cat mai multe informatii despre cum functioneaza muschii. La aceasta vasrta barbatii au o extraordinara capacitate de a face exercitii grele, gratie cantitatii mari in care se gaseste hormonul uman de crestere si testosteronul, ambii stimuland cresterea fibrelor musculare.
Nu exista modalitate mai rapida de a genera tesut muscular in afara antrenamentelor bazate pe exercitiile fundamentale de forta, adica genuflexiuni, impingeri de la piept stand pe spate si indreptari cu haltere. Pentru genuflexiuni – pieptul trebuie sa fie drept, spatele arcuit; pentru impingerile de la piept se sta pe spate – in timp ce se impinge greutatea in sus se tin omoplatii cat mai spre mijloc, se incordeaza muschii picioarelor si se tin coatele aproape de trunchi; pentru indreptarile cu haltera: se tine spatele drept, se incordeaza muschii fesieri si se impinge in calcaie in timpul ridicarii.
Exista o serie de exercitii pe care barbatii le pot face cu greutati fitness, insa un mic truc este acela ca pentru a economisi timp,fara a pierde din calitatea exercitiilor, se recomanda sa se foloseasca aceeasi greutate pentru intregul antrenament.

Barbatii pun foarte mult accent pe exercitiile care le modeleaza pieptul. Exista o groaza de exercitii pe care acestia le pot face pentru piept, asta probabil pentru ca pectoralii sunt o grupa de muschi preferata si de sexul opus, care se pare ca are o pasiune aparte pentru barbatii care au aceasta grupa de muschi.

La impinsul din culcat pe o banca poti lucra cu cea mai mare greutate. Acest exercitiu este de asemenea unul mai usor de controlat fata de impinsul din culcat cu gantere grele. In plus este foarte usor de invatat si poti creste repede pieptul in forta si masa daca folosesti o greutate destul de dificila.

Cu ajutorul ganterelor, fiecare parte a corpului trebuie sa lucreze independent, lucru ce necesita mai multi muschi stabilizatori pentru ca ganterele sunt mai greu de controlat decat o bara dreapta. Fa acest exercitiu la inceputul antrenamentului cu serii grele si repetari putine. Nu trebuie sa faci acest exercitiu impreuna cu impinsul din culcat cu bara dreapta pentru simplul fapt ca sunt foarte asemanatoare.

Exista o gama farte variata de aparate pentru a-ti modela musculatura, iar inSPORTline ti le pune la dispozitie pe toate.  Aparatura pentru a incepe un antrenament cu greutati, bara de tractiuni si orice alt aparat de fitness pentru a lucra bine muschiul.

Indiferent de cat de mult sport faci din dorinta de a arata bie, ceea ce nu trebuie omis este faptul ca, daca vrei sa arzi grasime si sa cresti masa musculara, trebuie sa fii atent si la alimentate. Trebuie sa consumi destule calorii pentru a mentine cresterea masei musculare. Si daca vrei sa cresti masa si sa arzi grasimile trebuie sa combini antrenamentul din sala cu cateva sesiuni sanatoase de cardio, astfel incat rezultatele sa fie pe masura asteptarilor.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *