Patine cu rotile pentru copii

role sport

Patinajul pe role este un mod minunat de a face miscare, benefica atat pentru minte cat si pentru corp. Patinajul pe role este o activitate excelenta de aerobic pentru oamenii de toate varstele.

role copii

Beneficii

Patinajul pe role ofera beneficii asemanatoare cu cele ale atletismului si ciclismului si ofera un antrenament cardiovascular mai bun decat alte tipuri de exercitii fizice. Doar 20-30 de minute de patinaj pe role in fiecare zi poate ajuta organismul dumneavoastra sa devina mai puternic din punct de vedere fizic, iar riscul aparitiei bolilor de inima, scade. Pentru ca este distractiv si ofera oportunitati de socializare si de a petrece timpul alaturi de copilul dumnavoastra, majoritatea persoanelor care patineaza pe role practica acest sport o perioada mai indelungata de timp decat cei care aleg alte tipuri de activitati fizice.

Patine cu rotile cum sa alegi patinele pentru copii?

 Inca din copilarie trebuie sa-i obisnuiesti pe cei mici sa faca sport. Trebuie sa devina un obicei. Sportul ca stil de viata este obiectivul pe care majoritatea adultilor doresc sa-l atinga. Dar daca copilul va efectua diferite exercitii, atunci cand va creste, va fi deja o parte obisnuita a lumii sale. Patinele cu rotile, pe langa faptul ca au un efect pozitiv asupra sanatatii, dezvolta coordonarea. Dar alegerea nu este atat de simpla deoarece exista o serie de tipuri.

Pret

Fiecare producator incearca sa surprinda si sa ii multumeasca pe clientii sai. Pretul corespunde calitatii. Daca cumparati mai multe role copii ieftine puteti intampina o serie de dezavantajele precum: greutate mare, disconfort atunci cand sunt folosite, calitate indoielnica.

Cum sa alegeti patine cu role pentru un copil de 3 ani?

Fiti atenti la astfel de role, au o stabilitate speciala. Pe ele, copiii nu se tem sa cada, ceea ce, desigur, este posibil, dar doua randuri de roti reduc sansele. Astfel parintii nu isi vor mai face griji cu privire la copii. Totusi, vine un moment in care trebuie sa treci la un alt tip de role, precum role cu 4 roti pentru copii.

Cum sa alegi patine cu rotile pentru un copil de 6 ani?

La aceasta varsta picioarele copiilor cresc rapid. Prin urmare, daca cumparati modele obisnuite de role fete si role baieti, va trebui sa platiti in fiecare an pentru un model nou. Dar variantele de role reglabile pot fi achizitionate pentru a fi utilizate pentru mai multi ani. Sunt proiectate pentru 2-3 dimensiuni, asadar optati pentru acest tip de role.

Cum sa alegi patine cu rotile pentru copiii cu varsta de 7-10 ani

Este necesar sa cautati cele in care copilul se va simti confortabil. Este mai bine sa acordati prioritate brandurilor renumite (vezi role de vanzare inSPORTline). De obicei, copiilor de aceasta varsta le plac lucrurile stralucitoare, colorate. Modele de role cu 2 roti nu vor functiona. Ei incetinesc doar miscarea, iar copiii de aceasta varsta, dupa cum arata practica, deja stiu cum sa mearga pe role.

Cum sa alegi patine cu rotile pentru un copil de 11 ani?

Acordati o atentie deosebita modelului de role cu rotile in linie dreapta, ceea ce creste viteza si manevrabilitatea. Cu astfel de role copii cei experimentati pot face tot felul de manevre. Astfel de modele pot costa o multime de bani, dar totul depinde de producator.

Cum sa alegi patine cu rotile pentru un copil mai mare de 11 ani?

Indiferent de modelul ales, acestea ar trebui sa fie confortabile si usor de manevrat, pentru a nu impiedica miscarea. Daca copiii se aseaza cu incredere pe role, atunci merita sa ne gandim la cumpararea de role freestyle. Ele, desigur, sunt mai scumpe, dar mult mai confortabile si adaptate pentru o plimbare in ritm alert.

 

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *