Sarbatori fericite cu inSPORTline

sarbatori fericite 2018

Mai sunt doar cateva saptamani si iata ca mult asteptatele sarbatori de iarna isi fac aparitia. Craciunul si Anul Nou mai ca bat la usa, si odata cu acestea si numeroasele bunatati ce vor umple mesele tuturor.

Cu toate ca mancarurile si deserturile va vor face cu ochiul, noi va dorim sa treceti cu bine peste perioada sarbatorilor si sa va puteti bucura de momente placute alaturi de cei dragi, fara sa va frustrati si fara sa va dati peste cap dieta. Pentru cei care fitnessul este deja un stil de viata, stim ca puteti face mici exceptii, deoarece vei putea da usor jos tot ceea ce ati acumulat.

In prezent, si barbatii dau o mare atentiei dietei si sportului, in egala masura in care o fac si femeile. Doar ca doamnele sunt cele care se streseaza si daca pun 100 grame pe ele.
Indiferent care este motivul pentru care o faceti, prin practicarea exercitiilor fizice se va observa o imbunatatire considerabila a sanatatii si a formei fizice, iar cu ajutorul unei diete adecvate, aceste avantaje se vor accentua. Antrenamentele fizice pot fi practicate la orice varsta si sunt recomandate inca de la cea mai mica.

Orice nutritionist va poate spune ca, facand miscare si respectand o dieta sanatoasa, va veti putea mentine foarte usor sub control greutatea, inclusiv in timpul sarcinii, daca sunteti la menopauza sau in timpul menstruatiei.

            Craciunul este acea perioada din an in care ai ocazia sa iti intalnesti intreaga familie si sa petreci timp pretios cu prietenii cei mai apropiati. Este acea perioada din an in care toate gospodinele se intrec in retete care de care mai delicioase, lasand grija caloriilor pentru dupa sarbatori.

Alimentatia sanatoasa si rationala presupune cunoasterea necesarului de calorii de care avem nevoie zilnic, astfel ca, daca stim exact cat ar trebui sa consumam, vom reusi sa trecem peste sarbatori fara un surplus de kilograme vizibil, chiar daca vom pune pauza in ceea ce priveste activitatea sportiva.
Majoritatea femeilor isi doresc un corp suplu si tonifiat, calea cea mai simpla parand regimul alimentar si exercitiile fizice, tinand cont, bineinteles, de o dieta sanatoasa. Antrenamentul fizic poate fi facut in sala de sport, aer liber, acasa, intre 30 minute si 1 ora de miscare zilnica. Stim ca in perioada sarbatorilor va fi putin mai complicat sa ne mentinem aceasta rutina avand in vedere ca vom fi ocupate cu pregatirile, insa cu putina grija in ceea ce priveste ceea ce vom consuma, vom putea apoi sa ne reluam obiceiurile in ceea ce priveste exercitiile zilnice.

Puteti chiar incepe, inainte de sarbatori, o cura de detoxifiere cu fructe, fiind foarte usor de tinut,  o zi pe saptamana. Desigur ca asta presupune sa o incepeti foarte devreme, cu circa o luna inainte de sarbatori, cel putin.

Dupa ce sarbatorile vor trece, nu mai amanati si reveniti la obiceiurile dumnevoastra si mergeti la sala sau reluati-va antrenamentele acasa. Nu uitati ca  InSPORTline va pune la dispozitie o serie de echipamente sportive pentru a face miscare la dumnevoastra acasa, iar stocul va fi reinnoit, Anul Nou venind cu numeroase promotii.

            Toate acestea fiind spuse, tot ceea ce mai ramane de zis este ca echipa InSPORTline va ureaza:

            “Sarbatori fericite, sanatate, dragoste, incredere si ganduri bune celor dragi!”

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *