Trotinete pentru adulti – rezolva problema traficului

trotinete adulti

Trotinetele sunt foarte la moda acum astfel incat toti copiii isi doresc o trotineta pentru a fii cool. Pentru ca trotinetele au si un suport prin care se poate controla stabilitatea, nu ar trebui sa fie foarte greu sa invete cum sa se simta bine in aer liber si sa faca miscare.

Poate intra intr-un rucsac, te poate duce rapid chiar si pana la locul de munca.  Trotineta, una dintre cele mai vechi jucarii a copilariei, este din nou la moda, o moda ce s-a extins de la copii la adulti si care a capatat aspecte nebanuite.

Trotinetele pot merge aproape la fel de repede ca o bicicleta insa sunt mult mai mci si mai usor de transportat. Sunt mai ieftine ca o bicicleta si miscarea pe ele consuma cu siguranta mai multe calorii decat mersul cu bicicleta. De aceea, insa, de ceva vreme a devenit o metoda alternativa de deplasare prin orasele aglomerate. Acestea au devenit un mod sanatos si ecologic de a calatori, de a face deplasari zilnice la serviciu, la cumparaturi sau doar pentru o mica plimbare. In special cei care locuiesc in zonele foarte aglomerate renunta la masini sau la RATB in favoarea unei trotinete, pret al carora este destul de accesibil. Ganditi-va numai la cat de des trebuie sa alimentati mijlocul dumnevoastra obisnuit de transport si ce costuri ridicate presupune si atunci veti sti de ce trotineta este clar o alegere mai buna. Trebuie de asemenea sa fii atent la aceleasi detalii ca si la cele electrice: greutate maxima admisa, suspensii, frane, ghidon reglabil, roti rezistente. Sunt insa mult mai usoare ca cele electrice si nu mai ai probleme cu incarcarea bateriei si cu autonomia.

In aceasi categorie intra si renumitele trotinete freestyle, adica trotinete pentru sarit pe rampele prezente mai prin toate parcurile. Au rotile din cauciuc plin si evident trebuie sa fie foarte rezistente. In prezent, oricum exista o gama foarte variata astfel incat poti gasi trotinete pentru fetite, trotinete cu supereroi pentru baieti, trotinete cu patru roti, trotinete de zapada, trotineta cu ghiozdan, cu scaun, cu roti mari, trotineta doar cu o roata mare, etc.

Trotineta reprezinta un mijloc de transport foarte accesibil, astfel incat investitia facuta in achizitionarea unui astfel de produs se merita, facand comparatie cu alte mijloc de transport care necesita alimentarea cu combustibil periodic pentru a putea functiona.

In plus, putine persoane se pot declara multumite de traficul din marile orase, in special dimineata si seara, cand toata lumea se deplaseaza catre locul de munca si inapoi. De aceea, odata ce au ales sa renunte la masina in detrimentul unei trotinete electrice sau a unui alt mijloc de transport, se pot declara multumiti ca se pot strecura mult mai usor printre oameni si automobile.

Asadar, daca doriti sa economiti ceva bani pe transport si daca doriti sa optati pentru o varianta mai neconvenionala pentru a merge la birou, nu ezitati sa alegeti din diversele modele de trotinete pe care le gasiti in magazine. Cu siguranta, veti gasi modelul perfect de trotineta adulti care sa corespunda perfect nevoilor dumneavoastra.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *