Acasă > De ce să cumpărați de pe inSPORTline.ro?

De ce să cumpărați de pe inSPORTline.ro?
Suntem producători

Prioritatea companiei noastre este fabricarea și vânzarea de produse proprii. Scopul nostru este să oferim nu numai produse de înaltă calitate, dar și un serviciu bun pentru clienți. Acesta este motivul pentru care, împreună cu produsele noastre, oferim garanții prelungite, service profesional, reduceri de fidelitate și multe alte avantaje. Ne propunem să ne satisfacem clienții și să încercăm să răspundem tuturor nevoilor lor.Garanție extinsă de 2-ani pentru produsele noastre

Vă este teamă că produsul nu va rezista o perioadă mai lungă de timp? Nu trebuie să fiți îngrijorați. Oferim o garanție extinsă de 2 ani produselor selectate. Suntem siguri de calitatea lor si suntem convinși și că dumneavoastră veți fi.
Calitatea produselor

Siguranța și calitatea produselor noastre a fost testată de mii de clienți, nu numai în Romania, dar și în multe țări europene unde produsele noastre sunt vândute. Mai mult, produsele noastre sunt certificate după cele mai înalte standarde europene, care înseamnă că puteți fi sigur de siguranța și calitatea lor.
Livrare rapidă

Livrarea rapidă este importantă pentru noi. încercăm să livrăm mărfurile cât mai curând posibil. Concentrați-vă pe achiziție și nu vă faceți griji pentru livrare. De îndată ce primim comanda, vom trimite comanda dumneavoastră.Asamblare profesională

Asamblarea plătită este împărțit în trei categorii, în funcție de dificultatea tehnică și consumul de timp. Dacă alegeți să comandați o asamblare, unul dintre tehnicienii noștri calificați vă va contacta și va stabili împreună cu dvs. momentul în care va avea loc asamblarea. Aparatele mai puțin costisitoare ar trebui să fie ușor de asamblat pe cont propriu, dar dacă sunteți îngrijorat de acest aspect, puteți comanda oricum ajutorul tehnicianului nostru.

                                       *Acest serviciu este oferit doar pentru clienții din România.
 Service profesional

Service-ul este unul dintre serviciile noastre preferate. În cazul unei defecțiuni, trebuie doar să strângeți cu atenție produsul, să îl împachetați și apoi să ni-l trimiteți. Tehnicienii noștri profesioniști se vor concentra direct pe produsul dvs. și toate reparațiile vor fi efectuate.

                                       *Acest serviciu este oferit doar pentru clienții din România.


 


Schimb gratuit a mărimii

Ți-e teamă că poți alege o dimensiune greșită a patinelor sau a căștii? Nu ai de ce! Trimiteți-ne mărfurile cumpărate înapoi la noi într-o perioadă de 30 de zile (transportul returului este contra-cost) și vă vom trimite dimensiunea corectă gratuit (acest schimb poate fi făcut o singură dată). Produsele trebuie returnate in ambalajul original, nedeteriorate si fara urme vizibile de utilizare. Citiți mai multe în termenii și condițiile de cumpărare. 

Contactează-ne

Urmărește-ne

Noutăți și reduceri pe e-mail