Ce sunt punctele de fidelitate?

Clinetilor fideli site-ului inSPORTline le oferim ocazia de a acumula puncte de fidelitate, care se acorda in urma achizitionarii produselor noastre. Cu cat suma comenzii este mai mare, cu atat veti acumula mai multe puncte. Un punct de fidelitate este echivalent cu 0.01 RON. De exemplu, in cazul in care plasati o comanda in valoare de 150 lei, veti obtine 150 puncte de fidelitate pe care le puteti schimba intr-un cupon de 1,50 lei. Acest cupon de reducere va putea fi folosit la urmatoarea comanda, in valoare de minim 100 lei.

Vizualizarea punctelor de fidelitate

Puteti vizualiza numarul punctelor de fidelitate si cupoanele de reducere din contul dvs. de client, la rubrica “Punctele mele de fidelitate”.

Utilizarea punctelor de fidelitate

Punctele de fidelitate se vor schimba in cupoane, pe care le veti folosi pentru a obtine un discount la comanda.
Punctele de fidelitate se pot folosi chiar si pentru produsele aflate la promotie si au valabilitate 1 an. Pentru a obtine un discount la comanda, aceasta trebuie sa fie de minim 100 lei. In cazul in care veti anula comanda, vor fi anulate si punctele de fidelitate. Pentru o comanda se pot folosi mai multe cupoane diferite, cu precizarea ca nu puteti folosi acelasi cupon de mai multe ori.

Pasii pentru utilizarea punctelor de fidelitate sunt:

1.     Transforma punctele de fidelitate obtinute din comenzile precedente in cupoane

2.     In pagina de efectuare a comenzii, introduceti codul cupoanelor la sectiunea “voucher”.

3.     Apasati butonul “aplica” si finalizati comanda.