Benzi de alergare 

13 de produse.

Cu câteva aparate poți să iți construiești o sală de antrenamente din propriul cămin, poți oricând să îți faci un program de exerciții personalizat fără un abonament lunar.

Banda de alergare se află printre aparatele de top pentru exercițiile fizice și fitness, este cel mai bun aparat pentru uz personal. Banda de alergare este ușor de folosit și poate fi folosită de către toți iubitorii de mișcare.
Banda de alergare electrică te ajută să îți dezvolți mușchii picioarelor, îți îmbunătățește rezistența cardio-respiratorie, te ajută să arzi caloriile în cel mai ușor mod. Cu ajutorul unei benzi de alergat poți să îți programezi seturile de exerciții la orice oră și chiar dacă afară vremea este nefavorabilă. Tu îți desfășori antrenamentul la căldură și nu ești nevoit/ă să alergi prin noroi, ploaie, zăpadă sau într-o zi toridă, sufocantă.
Banda de alergare electrică este fabricată cu o rezistență ridicată pentru a suporta 110 kilograme. Persoanele supraponderale pot să folosească cu încredere banda de alergare electrică. Aceasta este recomandată pentru toate vârstele, pentru toți pasionații de sport, dar și pentru cei care doresc un stil de viață sănătos, plin de mișcare.
Dacă ești în căutarea unui aparat de sport pentru casă, cu siguranță, nu vei regreta dacă vei alege o bandă de alergat. Prețul unei bande de alergat variază. Verifică modelele de la brandurile de calitate și alege-l pe cel care crezi că se potrivește nevoilor tale.
Pe inSPORTline banda de alergare electrică energy este realizată din cadru metalic robust. Unele modele sunt prevăzute cu mânere lungi care susțin brațele și cu centură de siguranță, aceste modele sunt ideale pentru exercițiile de recuperăre în urma unor accidente. Alergarea mecanică este ideală ca antrenament pentru orice vârstă.
Benda de alergare electrică energy este prevăzută cu un ecran LCD care afișează diferite informații în timpul exercițiilor. Programele prestate se pot modifica ușor, majoritatea modelelor dispun de un număr de peste 24 de programe. Chiar și viteza maximă are o funcționalitate silențioasă.
Banda de alergare Nordic track dispune de o suprafață de alergare largă ce oferă un confort deosebit în timpul mersului. Fiecare model de bandă de alergare este proiectată cu diferite funcții și de înclinare automată care se poate programa după preferințe chiar în timpul antrenamentelor.
Cu siguranță, prețul unei bande de alergare nu va face o gaură în bugetul tău. Acest lucru poți să îl calculezi și vei vedea că vei economisi mult mai mult dacă vei avea un aparat energy fit doar pentru tine. Prețul bandei de alergat este destul de rezonabil chiar dacă este pentru uzul casnic sau pentru sălile de antrenamente unde este nevoie de benzi de alergat profesionale.
Nu uita, un aparat de calitate este mult mai bun și mai rezistent și îl poți folosi mulți ani, iar investiția merită!
Dacă ești în căutarea unui aparat pentru energy fit descoperă cu încredere toate modelele și aparatele sportive. La noi vei găsi aparate pentru uz casnic, personal dar și aparate sportive performante pentru sălile de antrenamente și fitness. Toate produsele sunt de calitate superioară de la producători cu renume din industra aparatelor fitness.

Citeste mai mult
pe pagina

Banda de alergat profesionala, potrivita pentru uz comercial, motor de 8 CP, cadru stabil si robust.

17 599,00 RON
În stoc
Arata 13 - 13 din 13 de produse