Exercitii cu rolele pentru a te pastra in forma

set-role insportline

Daca doriti sa ramaneti activi atat pe timp de vara cat si in timpul iernii, sa cultivati obiceiurile sanatoase si sa va pregatiti inainte de primavara, este timpul sa va plimbati cu rolele. Aceasta activitate este una dintre exercitiile de top recomandate pentru rezistenta musculara. De asemenea, poate arde pana la 600 de calorii intr-o ora! Doriti sa va imbunatatiti antrenamentul cu ajutorul rolelor? Iata cum o puteti face!

exercitii pe roleSa mergi pe role necesita forta, stabilitate si rezistenta, pe care le puteti construe fie pe o pista special amenajata pentru role sau chiar si in parcuri sau in parcarea din spatele blocului. Orice persoana care acum merge pe role poate confirma ca a reusi sa stai pe ele poate fi un lucru destul de complicat. Dar, odata ce te-ai prins de cum merge treaba, vei vedea ca rolele vor devein cel mai bun prieten al tau. Exista numeroase exercitii pe care le poti face cu rolele si cea mai buna parte este ca nu este nevoie de nici un echipament special, in afara de aparatori, care le sunt recomandate, in general, copiiilor care abia invata sa mearga pe ele, pentru a evita riscul accidentarilor.

Toata lumea stie ca mersul pe role are mari beneficia pentru picioare si coapse, dar tine de tine felul in care vei face toate aceste exercitii. Consolidarea acestui sport va va ajuta sa va mentineti stabilitatea si, daca lucrati cu rolele de doua pana la trei ori pe saptamana, vi se va imbunatati considerabil tonusul muscular.

Daca obisnuiti sa faceti abdomene, squats, scandura, etc., pentru picioare, pentru coapse sau abdomen, veti vedea ca prin plimbarea cu rolele veti fi la fel de castigati. Incepeti prin a face cat mai multe ture posibil, apoi in fiecare saptamana adaugati cu una sau doua mai multe pentru a va impinge pe voi insiva si pe muschii dumneavoastra spre a fi mai buni si mai puternici.

Formarea de viteza de departe este cea mai obositoare dintre ele, dar merita in cele din urma. Construirea rezistentei dumneavoastra este importanta si majoritatea oamenilor se tem de ea, dar este intradevar o necesitate pentru orice persoana care sa plimba cu rolele, facand din acesta un sport de performanta. Incercati sa va obisnuiti cu viteza, astfel ca cel putin o data pe saptamana, majorati viteza cu timp de 15 pana la 20 de minute si mergeti din ce in ce mai mult. Incalziti-va initial facand jogging timp de cinci minute, apoi sprint timp de 20 de secunde, incetiniti si jogging timp de inca doua minute, apoi repetati. Nu uitati sa faceti incalzire timp de cinci minute pentru a scapa de crampe.

Yoga … Multe din persoanele care merg pe role la nivel avansat nu-si dau seama ca mersul pe role si yoga merg mana in mana. Ambele, in timp, intaresc rezistenta mentala si cea fizica. Incercati cateva pozitii de baza, pozitii simple care lucreaza picioarele, echilibrul si abdomenul. Majoritatea oamenilor cred ca trebuie sa faceti cursuri costisitoare si sa cumparati toate cele mai recente accesorii, dar este foarte neadevarata. Exista tone de videoclipuri de yoga si instructiuni online gratuite pentru a invata cum sa mergi pe role, pe care le puteti folosi.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *