Exercitii care ajuta la arderea grasimilor si modelarea musculaturii

exrcitii fitness

Daca sunteti un fan al aparatelor de exercitii fizice la sala de fitness, trebuie sa va ganditi mai mult la modul in care sa le utilizati in orele petrecute la sala de fitness astfel incat organismul dumneavoastra sa profite la maxim de beneficiile oferite de fiecare aparat.

Daca o sesiune depedalat pe bicicleta fixa sau o ora pe bicicleta eliptica le considerati a fi un antrenament prea usor, probabil ca nu consumati atat de multa energie pe cat ati putea. Exista numeroase avantaje pentru un antrenament lent și constant – este minunat pentru sanatatea cardiovasculara și va poate ajuta sa va construiti rezistenta și viteza, insa nu veti arde atat de multe calorii pe cat v-ati dori.

        Atentie! Daca scaderea in greutate este obiectivul dumneavoastra, arderea caloriilor prin munca cardio in sine nu o va face. De asemenea, aveti nevoie sa va consolidati musculatura prin efectuarea exercitiilor de forta și, cel mai important, sa va concentrati asupra consumului unei alimentatii sanatoase, sa dormiti suficient și sa va feriti de stres.

Avand in vedere toate acestea, iata aparatele extrem de eficiente, recomandate de experti, pe care ar trebui sa va concentrati pentru a va indeplini obiectivului avut la sala de fitness, acela de a va intari musculatura.

            Aparatele multifunctionale

Aparat Multifunctional InSPORTline PhantonAparatele multifunctionale au devenit indispensabile pentru salile de fitness și sunt instrumente excelente pentru ridicarea ritmului cardiac și pentru intarirea picioarelor si a bratelor – toate in timp ce stati asezat! Prin utilizarea acestui tip de aparat tot corpul functioneaza deodata, depunandu-se un foarte mare aport de energie. Cu toate acestea, cheia pentru toate beneficiile cardio și intarirea musculaturii o reprezinta utilizarea aparatului multifunctional in modul in care este proiectat pentru a fi utilizat. Da, puteti sa mergeti la orice aparat și sa-l utilizati incorect și sa obtineti inca un antrenament OK, dar rezultatele se vor vedea doar daca veti invata timpului adecvat și tehnica de folosire pentru a avea un antrenament eficient.

 

          CLIMBER-ul

Folosirea acestui aparat este ca și cum ati urca un set de scari care nu se termina niciodata. Nu este placut, dar este eficient. Acest exercitiu presupune sa fii in picioare tot timpul, este eficient prin paftul ca te forteaza sa continui sa te deplasezi tot timpul. Este cardio pe cardio pe cardio. Un alt aspect foarte important al folositii unui astfel de aparat este acela ca va ajuta la intarirea partii inferioare ale corpului. Dupa cateva sesiuni de “urcat scarile”, veti simti cu toate partile inferioare ale corpului “va ard” la propriu. Scarile iti pun toata greutatea corporala intr-un singur picior astfel incat grupele mari de mușchi ale picioarelor sunt lucrate, depunand un foarte mare efort. Pentru inceput se recomanda sa faceti intervale de 10-20 de minute, alternand intre o viteza mai rapida și o viteza mai lenta. Pentru un antrenament cat mai eficace, asigurati-va ca efectuati corect exercitiu, mai exact ca piciorul dumneavoastra atinge in totalitate scara cu fiecare pas efectuat.De asemenea, in timpul catararii pe scari, pentru un efort cat mai mare, este de prefera sa nu beneficiati de nici o sustinere precum bratului pentru sprijin al aparatului. Puteti sa va odihniti cu ușurinta varfurile degetelor pentru echilibru, dar pentru beneficii maxime, nu puneti greutate in ele.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *