Penny Board – noua generatie de skateboard-uri

penny-board-worker

Penny board este noua generatie de skateboard-uri, extrem de populare in intreaga lume. Diferenta dintre un Penny board si skateboard o face materialul din care este fabricat, acesta fiind realizat din plastic si silicon. Designul creat al Penny board este asemanator cu al skateboard-ului clasic. Penny board Romania este o marca inregistrata pentru skateboard-uri, avand modele de skateboard-uri e sunt construite din materialele de inalta calitate, proiectate cu un design atragator intr-o paleta mare de culori superbe.

In general, penny board-urile sunt foarte populare nu doar in randul adolescentilor ci si al adultilor.  Majoritatea detinatorilor unui astfel de produs au comparat mersul pe un penny board cu cel pe o placa de surf. In plus, se numara printre cele mai atragatoare placi de pe piata, avand un design modern.

penny-board insportlineConstructia unui penny board este conceputa din mai multe componente diferite, realizate separat. In magazinele specializate un penny board de vanzare se poate achizitiona ca un skateboard complet gata asamblat sau doar parti separate. Deoarece este realizat si compus doar din placi din plastic, este rezistent si usor de transportat chiar si intr-un rucsac. Penny board-ul se poate folosi de catre oricine ca mijloc de transport necostisitor.

In magazinele de specialitate poti gasi diverse modele si culori, precum si designuri moderne. In lumea bicicliștilor, Penny-ul ar fi echivalentul Pegasului, iar skateboard-ul, al BMX-ului. In fond, de aceea a caștigat popularitate, datorita imaginii sale accesibile, vesele și ușor hipster. Cu toate acestea, skaterii au pareri impartite: unii considera penny-ul o alternativa buna cand au chef doar de o simpla plimbare, altii nu pot trece peste faptul ca pe el poti face doar un numar limitat de trickuri.

Placile din gama Penny Board Romania sunt faimoase in intreaga lume deoarece fata de clasicele skateboard-uri ofera viteza. In general sunt fabricate din plastic sau silicon, fiind perfecte pentru o deplasare usoara. Ca si caracteristici, placile Penny Board sunt compuse din punti de plastic dur, de inalta calitate si din ax puternic, din aluminiu sau otel, cu roti confectionate din polioretan, cauciuc sau silicon. Acestea cantaresc putin, sunt usor de transportat si pot sustine pana la 100kg. Sunt ideale pentru a rula cu viteza pe orice tip de suprafete, chiar dure, de aceea multi le prefera ca mijloc de transport catre scoala sau chiar la locul de munca.

Notiuni de baza pe un skateboard si caderea si recuperarea si caderea si ridicarea din nou este o lectie care se va aplica oricarei persoane, indiferent de varsta sau sex, deci nu renuntati din prima. Toti am fost incepatori la un moment dat, indiferent de domeniul in care am excelat. Asadar, incepeti sa descoperiti tainele acestui sport atat de benefic si de distractiv in acelasi timp. Daca sunteti nou in skateboarding, gasiti o zona plana si pavata, fara urme de resturi, pentru a va exersa abilitatile. Purtati unelte de siguranta adecvate. Castile, ghearele pentru genunchi, tampoanele genunchiului si tampoanele de cot va vor proteja impotriva celor mai multe vatamari potentiale. Incepeti incet si concentrati-va asupra mentinerii echilibrului. Pe masura ce va imbunatatiti abilitatile, cresteti viteza.

Pentru ca elementele sale sunt fabricate separat, poti cumpara online un Penny Board alegand din numeroasele forme si culori de pe site, sau poti sa iti achizitionezi partile componente si sa iti construiesti un board personificat. At despre Penny Board pret, poti gasi o serie de astfel de produse la preturi cat mai accesibile, fiecare avand caracteristici proprii. Ca si paleta de culorile ai la dispozitie o gama variata, din material plastic mat sau transparent dar si modele supercolorate pentru utilizatori cool si dependenti de adrenalina.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *